autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Terenci i SUV-ovi za “šaku para”

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Mat Watson s youtube kanala Carwow napravio je pomalo neobičan test – luksuzni SUV ili terenac do 2000 funti. U tom je rasponu uspio dobiti Range Rover, Porsche Cayenne S i BMW X5. Britanac je dizelaš (3.0 redni šestak koji je ustvari BMW-ov stroj), u Cayenneu je 4.5 litreni V8 s čak 330 konjskih snaga, što ga čini najsnažnijim na testu, dok je zadnji prva generacija X5 s 4.4 litrenim V8 motorom snage 286 KS. Sva tri automobila imaju pogon na obje osovine, no zbog cijene koja je tražena, dolaze s mnogo problema, kako mehaničkih. tako i onih koje se tiču općeg stanja interijera i eksterijera.

Koji se najbolje snašao u borbi s godinama (iako nije potpuno mjerodavno zbog nepoznatog održavanja), pogledajte u videu.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …range je i dalje lijep iznutra, bmw je nekakko najmanje ostario izvana…a ružnoća porschea je u odnosu na prodane primjerke dobar pokazatelj da nekad kad na govno nalijepiš brend možeš ga prodat’ po kolko’ ‘oćeš…ovim ne mislim da je porsche loš auto dapače no ovaj izgled je bio i ostao teški disaster a ove spike da je to spasilo kompaniju ja baš ne pušim…

    • BMW Marko Rakić Prikaži

      Range je stvarno dobro pogođen unutra, ali općenito njegov interijer već godinama rade izvrsno i jako sporo stari. Vozio sam se u jednon iz 2013. prije nekih mjesec dana, 4.4 dizel. Na zračnom ovjesu i 22″ felgama, začudilo me kako je strašno udoban.
      Što se tiče Cayennea, slažem se.

  2. Skoda Frantic Prikaži

    Jest fakat ovaj Cayenne ružan

Trenutno popularno