autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ili se riješite reklama donacijom. Hvala.

Gdje kupiti rabljeni automobil

Ako se odlučite na kupnju vozila u HR, prvo je pitanje želite li ga kupiti u nekoj od auto kuća ili privatno od “Petra Petrovića”. Prevara ima i na jednom i na drugom frontu. Kod nas u HR je mišljenje da je bolje kupiti auto od privatnika, ali mnogo puta sam se uvjerio da je to daleko od istine. Mnogi ljudi svoj auto ne održavaju kvalitetno, ili mijenjaju nešto kad se pokvari, a to nije održavanje. Ni kod autokuća nije ništa bolje stanje, tu ustvari ima još više muljaža. Jedini recept za kupiti dobar rabljeni je taj da ste znalac (ili da je znalac uz vas) i određena doza sreće, jer ne možete sve ni vidjeti.

Dakle, kod nas je velika većina automobila oglašena na njuškalu te index oglasima, s tim da na prvom imate više vozila iz auto kuća, dok je na potonjem više vozila iz privatnog vlasništva.

https://www.njuskalo.hr/auti

https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/gid/27

Što se tiče kupovanja vozila izvan naše države, uvijek imate ogromne oglasnike AutoScout i Mobile.de na kojima možete pronaći preko milijun modela. Sretno u potrazi!

https://www.autoscout24.hr/

https://www.mobile.de/