autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Continental predstavio novi model – ultra contact

Marko Rakić

Jedan od ponajboljih proizvođača automobilskih guma, njemački Continental, predstavio je novi model – ultra contact. Do sada su u ponudi bili modeli eco contact, premium contact i sport contact. Ova zadnja često je nagrađivana, a upravo je ove godine dobila nasljednika, verziju sport contact 7, koja je već dobila neke nagrade pokraj, u toj kategoriji, godinama najboljeg Michelin pilot sporta

U Continentalu naglašavaju da bi ova guma trebala biti vrlo trajna, što je idealno za naše priobalne krajeve gdje zimi ne vladaju zimski uvjeti na cesti. U prodaju će doći ovo ljeto, a bit će dostupna za felge promjera od 14 do 20 inča. Širina gume će se kretati od 155 do 245, dok će visina bočnice biti od 40 do 80.

U najčešćim dimenzijama na našim prostorima, 195/65/r15 i 205/55/r16 se očekuju cijene od oko 500kn za osonovnu varijantu manje dimenzije te 650kn za veću.

Uzmite u obzir da je ovaj model nasljednik Eco contacta, što znači da guma nije sportskog karaktera, već za manje zahtjevne vozače koji traže dugotrajnost.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
97 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno