autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Continental predstavio novi model – ultra contact

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jedan od ponajboljih proizvođača automobilskih guma, njemački Continental, predstavio je novi model – ultra contact. Do sada su u ponudi bili modeli eco contact, premium contact i sport contact. Ova zadnja često je nagrađivana, a upravo je ove godine dobila nasljednika, verziju sport contact 7, koja je već dobila neke nagrade pokraj, u toj kategoriji, godinama najboljeg Michelin pilot sporta

U Continentalu naglašavaju da bi ova guma trebala biti vrlo trajna, što je idealno za naše priobalne krajeve gdje zimi ne vladaju zimski uvjeti na cesti. U prodaju će doći ovo ljeto, a bit će dostupna za felge promjera od 14 do 20 inča. Širina gume će se kretati od 155 do 245, dok će visina bočnice biti od 40 do 80.

U najčešćim dimenzijama na našim prostorima, 195/65/r15 i 205/55/r16 se očekuju cijene od oko 500kn za osonovnu varijantu manje dimenzije te 650kn za veću.

Uzmite u obzir da je ovaj model nasljednik Eco contacta, što znači da guma nije sportskog karaktera, već za manje zahtjevne vozače koji traže dugotrajnost.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno