autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Segmenti automobila – gdje spada vaš?

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Mnogo je zabluda o ovoj temi, a najbolje je nedoumice rješiti tako da se krene iz početka – od A segmenta, u koji spadaju najmanji automobili. Kako idete prema višoj klasi, tako ćete moći bolje prosuditi gdje se koji auto nalazi. Ipak, i danas postoje zablude da je Logan karavan u klasi Megana karavan, da je Octavia u klasi Passata ili da je Superb u klasi Mercedesa E klase. Za razjasniti nedoumice pogledajte ovaj jednostavan video.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …trenutno sam u C segmentu, prije toga sam bio u D, a još prije u B, to govorim o autima koji su bili moje vlasništvo…kako stvari stoje u autoindustriji moja budućnost će biti oldtimer segment….

Trenutno popularno