autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Segmenti automobila – gdje spada vaš?

Marko Rakić

Mnogo je zabluda o ovoj temi, a najbolje je nedoumice rješiti tako da se krene iz početka – od A segmenta, u koji spadaju najmanji automobili. Kako idete prema višoj klasi, tako ćete moći bolje prosuditi gdje se koji auto nalazi. Ipak, i danas postoje zablude da je Logan karavan u klasi Megana karavan, da je Octavia u klasi Passata ili da je Superb u klasi Mercedesa E klase. Za razjasniti nedoumice pogledajte ovaj jednostavan video.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
97 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …trenutno sam u C segmentu, prije toga sam bio u D, a još prije u B, to govorim o autima koji su bili moje vlasništvo…kako stvari stoje u autoindustriji moja budućnost će biti oldtimer segment….

Trenutno popularno