autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Kako se vremešni BMW M5 E60 snalazi na autocesti

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Iako sama serija 5 E60 nije bila slavna, M model svakako je, i to ponajviše zbog prekrasnog atmosferskog 5.0 V10 motora. Orkestar iz njegovog ispušnog lonca podsjeća na zvuk formule 1 u niskim okretajima, ali ni brzinom nije bio ništa lošiji, štoviše, bez blokade je išao preko 300 km/h. Ekipa s youtube kanala, AutoTopNL, osvježila je sjećanja o tome kakav je M5 E60 stroj bio u svoje vrijeme.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Volvo Votka Prikaži

    Nažalost ga nikad nisan čuja uživo nadan se da će mi se posrićit barem jednom.

    Evo sad san malo pogleda ubrzanje onog 550 dizela i nije puno sporiji od ovog M5. Koliko napreduje sve to…

Trenutno popularno