autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Može li bazni Porsche 911 biti brži od BMW-a M3

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

BMW M3 G80 trenutni je M model bavarskog proizvođača koji plijeni najviše pažnje, pogotovo svojim ogromnim grillovima, što ga odvaja od obične trojke. Ovogodišnja competition verzija broji 510KS, a uz xdrive pogon na sve kotače stotku hvata za brutalne 3 i pol sekunde. U ovom testu protivnik mu je bazni model Porschea 911 Carrera, koji je u novoj generaciji iznjedrio više verzija, od kojih se svakako izdvaja 911 turbo S koji stotku hvata za nestvarne 2 i pol sekunde. Kako su M3 i Carrera prošli na stazi te ubrzanju, pogledajte u sljedećem videu.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Alpine Alpine Prikaži

  Dobar je ovaj BMW u zelenoj boji, dobro mu stoji.
  Inače, vidim da su od zadnje 4 vijesti, sve 4 o BMW-u 😃
  Dobar mi je BMW, ali volio bih recimo pročitati i nešto o npr. Vision EQXX concept Mercedesu koji je upravo napravio poduhvat do sada nezamisliv za električne automobile, a na njemu će se temeljiti recimo novi eqc 😉

  • BMW Marko Rakić Prikaži

   Primijetio sam i ja jučer, nije u redu od mene, malo sam se zanio 😀
   Imam dosta nekih drugih članaka koje dovršavam, tako da će biti raznovrsnog materijala.

   Objavit ću to, ali bit će i jedan veliki podrobni članak o tim elektro zujalicama, održivosti, trenutnoj spremi, pa ćemo tamo nabaciti pokoji komentar.

 2. Rover zjurina Prikaži

  Krasna bembura & izgleda brutalno dobro hehe.

  Brz i sve ali… 🙂

  Ovakav auto će uvijei dalje bit “samo” (doduše brza i brutalna) limuzina.

  Dok će Porsche i dalje biti sportski auto – od izgleda i dizajna nemožeš pobjeći. – Može biti ćak i sporiji, nema veze.

  Edit – btw – svim članovima i posjetiteljima, kao i svima ostalima – sretan i blagoslovljen Uskrs !

 3. Volvo Votka Prikaži

  Ja bi rađe M3, nisan nikad bija od tih sportskih mašina. Volin ih vidit čut i sve to jel, ali više volin ove sportske limuzine.

Trenutno popularno