autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Može li bazni Porsche 911 biti brži od BMW-a M3

Marko Rakić

BMW M3 G80 trenutni je M model bavarskog proizvođača koji plijeni najviše pažnje, pogotovo svojim ogromnim grillovima, što ga odvaja od obične trojke. Ovogodišnja competition verzija broji 510KS, a uz xdrive pogon na sve kotače stotku hvata za brutalne 3 i pol sekunde. U ovom testu protivnik mu je bazni model Porschea 911 Carrera, koji je u novoj generaciji iznjedrio više verzija, od kojih se svakako izdvaja 911 turbo S koji stotku hvata za nestvarne 2 i pol sekunde. Kako su M3 i Carrera prošli na stazi te ubrzanju, pogledajte u sljedećem videu.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
97 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Alpine Alpine Prikaži

  Dobar je ovaj BMW u zelenoj boji, dobro mu stoji.
  Inače, vidim da su od zadnje 4 vijesti, sve 4 o BMW-u 😃
  Dobar mi je BMW, ali volio bih recimo pročitati i nešto o npr. Vision EQXX concept Mercedesu koji je upravo napravio poduhvat do sada nezamisliv za električne automobile, a na njemu će se temeljiti recimo novi eqc 😉

  • BMW Marko Rakić Prikaži

   Primijetio sam i ja jučer, nije u redu od mene, malo sam se zanio 😀
   Imam dosta nekih drugih članaka koje dovršavam, tako da će biti raznovrsnog materijala.

   Objavit ću to, ali bit će i jedan veliki podrobni članak o tim elektro zujalicama, održivosti, trenutnoj spremi, pa ćemo tamo nabaciti pokoji komentar.

 2. Rover zjurina Prikaži

  Krasna bembura & izgleda brutalno dobro hehe.

  Brz i sve ali… 🙂

  Ovakav auto će uvijei dalje bit “samo” (doduše brza i brutalna) limuzina.

  Dok će Porsche i dalje biti sportski auto – od izgleda i dizajna nemožeš pobjeći. – Može biti ćak i sporiji, nema veze.

  Edit – btw – svim članovima i posjetiteljima, kao i svima ostalima – sretan i blagoslovljen Uskrs !

 3. Volvo Votka Prikaži

  Ja bi rađe M3, nisan nikad bija od tih sportskih mašina. Volin ih vidit čut i sve to jel, ali više volin ove sportske limuzine.

Trenutno popularno