autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Prezentacija nove BMW sedmice

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Novi BMW 7 podigao je mnogo prašine, a mišljenja su vrlo podijeljena – dok zakrvljeni fanovi marke brane novi bavarski uradak, mnogi ga kritiziraju. Što o novom modelu kaže Tomas s youtube kanala Autogefuhl, pogledajte u videu ispod.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Volvo Votka Prikaži

    Ne mogu reći da mi nije fora ovo s televizijom iza. Sad je drugi par šlapa ima li to smisla ali da bi volija pogledat film tako iza zavaljen dok me neko vozi, volija bi.

  2. Rover zjurina Prikaži

    Mmmddda… malo sa tričetvrt odnaprijed, makneš bubrege i staviš “tetu s krilima” pucal bi na Rollsa,

Trenutno popularno