autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Utrka svih Porschea 911 Turbo

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Mat Watson s youtube kanala i britanske auto kuće, carwow, napravio je utrku ubrzanja između svih modela Porsche 911 Carrera Turbo. Dakle, tu su uključeni svi turbo modeli, redom 930, 964, 993, 996, 997, 991 i aktualni 992. Nije teško pretpostaviti tko je pobijedio, no zanimljivo je vidjeti sraz generacija i kako je tekao razvoj od sedamdesetih do danas.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Rover zjurina Prikaži

    Ak je dobra cijena, može i ovaj zadnji 🙂

Trenutno popularno