autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lamborghini Huracan ostvaruje ozbiljne prodajne rezultate, prodano više od 20 000 primjeraka

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Slavna talijanska kompanija u izradi super sportskih automobila objavila je da su prešli brojku od 20 000 prodanih Huracana, što je zaista veliki podvig i razlog za slavlje. Proizovdnja ovog modela započela je 2014. godine, a pogoni ga atmosferski V10 zapremine 5200 ccm, kojeg krasi responzivnost na papučici gasa i prekrasan zvuk. Naslabija inačica posjeduje skromnih 580 KS, dok najsnažniji model, LP 640, ima isti broj konjskih snaga kao i u svom nazivu.

Prodajni rezultati su mnogo bolji nego kod starijeg brata Aventadora, a tome svjedoči to što su Talijani prodali više od 20 000 primjeraka. Iznenađujuće, trećina prodanih primjeraka otišla je u ruke državljanja SAD-a, dok je u Europi najviše komada otišlo u Veliku Britaniju. Veliki je ovo podvig za Lamborghini, pogotovo jer se njihov prvi ikad SUV, glomazni Urus, prodaje veoma dobro.

Kako se Huracan ponaša u svom “prirodnom okruženju”, pogledajte u videu ispod.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

  …zar nije huracan nasljednik gallarda?…

  • BMW Marko Rakić Prikaži

   Htio sam napisati većeg brata, ne znam zašto sam stavio starijeg. Ugl da, ovo je nasljednik Gallarda, a Aventador Murcielaga. Žao mi je što Reventon nikad nije zaživio, to mi je top model.

   • Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …da, uglavnom lambo radi izvanredne te nazovi koncepte (reventon, sesto elemento, itd) dok istovremeno radi komercijalno uspješne cestovne modele, rekli bi ljudi izvrsno…meni ipak to nije to ali tko sam ja da gunđam…

   • BMW Marko Rakić Prikaži

    Razumijem i njih, al eto, ostaje žal za mnogim modelima. Koliko je samo vrhunskih koncepata zapostavljeno i napravljene su konzervativne verzije tih auta. Baš pišem o takvom jednom, bit će članak danas ili sutra.

Trenutno popularno