autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari 296 GTB u lovu na 200 km/h

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nedavno smo pisali o novom modelu iz Maranella, prvom s V6 motorom, modelu 296 koji već pokazuje zube. S obzirom da je ovo automobil sa zadnjim pogonom, impresivno je da je odradio od 0 do 100 za manje od tri sekunde, točnije za 2.7 sekunde, dok mu je do 200 trebalo još samo čeiri sekunde, što ispada suludih 6.7 sekundi. Uzmimo u obzir da cestovne automobile koji dosegnu 100 km/h za tih 6.7 sekundi zovemo sportskima, onda je jasno koliko je strašno ubrzanje novog Ferrarijevog dragulja do 200 km/h.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Volvo Votka Prikaži

    Ovo je stvarno ludnica, pa F1 bolid stigne do 200 za neke 4 i po sekunde. Strava auto

Trenutno popularno