autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Procurile fotke redizajna BMW serije 3

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jučer su procurile fotografije redizajna aktualne serije 3, kodne oznake G20. Naime, kako je sada Kina glavno tržište BMW-a (a tako im se nažalost i dizajn kreće), tako su špijunske fotke pokazale lci verziju trojke te također i onu s produženim međuosovninskim razmakom. Inače, u Aziji se prodaju verzije s produženim međuosovinskim razmakom u D i E segmentu, dok je to u Europi rezervirano samo za F segment, odnosno za BMW 7, Mercedes S klasu i Audi A8.

Nešto je veći otvor za hladnjak, dok su grillovi nešto četvrtastijeg dizajna.

Uobičajena je ovo praksa kod bavarskog diva – izmjene na prednjem i zadnjem braniku, izmijenjene svjetlosne skupine te pokoja novost u interijeru, dok je baza vozila ista. Na ovom redizajnu vidimo nešto oštrija prednja svjetla te izmijenjene uzorke na prednjem braniku. Od iza su promjene mnogo manje, gdje se ustvari najveća odnosi na promjenu osvjetljenja u farovima. Novost je još par novih boja, pokoja lajsna te druge kombinacije grillova. Motori ostaju isti, s tim da će svaki biti blagi hibrid.

Interijer bi mogao ovako izgledati.

U unutrašnjosti će, izgleda, isto doći do nešto veće promjene nego što je to bilo uobičajeno. Kako to i priliči današnjim automobilima, uzme se ploča o jedno metar dužine, na nju se nakelje dva ekrana dijagonale kao televizije koje smo imali u sobama prije 20 godina i to je najmoderniji sustav kojem se morate diviti. Moram biti ironičan jer proizvođači uporno guraju ovo rješenje kao da žele kopirate jedan drugog, umjesto da nam ponude nešto malo drugačije, da ne kažem normalnije. Ovo je redizajn kakav je doživio najveći bavarski SUV, ogromni X7.

Uspjeh trenutnog BMW 3 je vrlo velik i dobio je puno pozitivnih kritika, pa ostaje za vidjeti hoće li redizajn model narušiti to, ili možda povećati prodaju.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Volvo Votka Prikaži

    Dobro je nisu ga unakazili, zasada trica i petica dobri još uvik. Živo me zanima nova petica nadan se da neće stopama sedmice

Trenutno popularno