autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Nova C klasa AMG u testiranju na Nurburgringu

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova Mercedes C klasa bit će pravo razočarenje za okorjele petrolheade – znakoviti V8 odlazi u povijesti, zamjenjuje ga anemični 2.0 četverocilindraš koji će biti hibrid s brdo snage. Spominje se brojka od čak 650 KS, što zaista zvuči nevjerojatno i više je od trenutnih super sportskih automobila ove firme. Kako će se pokazati po pitanju performansi, tek ostaje za vidjeti, budući da će baterije sigurno doprinijeti velikoj masi vozila. Kako se vama sviđa ideja o novom postrojenju kod C klase AMG?

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Volvo Votka Prikaži

  Šteteta V8 kod Mercedesa uvik zvuči legendarno. Koliko će bit teško ovo auto kad će od baterija imat jedno 200ks?

 2. Skoda Frantic Prikaži

  Biće uskoro kao u F1.
  1,5 litra, MGU-ovi i ostalo, sa nekih 1000ks

 3. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

  …hoće li kao i motore ručno spajati ćelije u AMG-u?… 😀

Trenutno popularno