autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Kako zvuči Ferrarijev V12 kad ga se dočepa Novitec

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Firma Novitec poznata je po tome što radi izvrsne ispušne sustave, a jedan takav napravila je za Ferrarijev 812 GTS. Moćni Talijan sa sobom nosi V12 motor koji već iz tvornice zvuči fantastično, no u Novitecu su ga doradili na sjajan način, pjeva gotovo kao Formula 1. U videu ispod pogledajte kakav zvuk proizvodi ovaj atmosferski V12 iz talijanske radionice.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Rover zjurina Prikaži

    Zvuk je mrak – da bi reč čovek rekel 🙂

    Al vozač je konjina – digao je volan baš ono, tak da se cesta jedva vidi ispred.

    Zamjerka na volan – ovo štikanje, gore lijevo i desno – jaaaako loše i neuredno izvedeno, sorry.
    Za auto takvog nivoa i sigurno prilično paprene cijene – nedopustivo.

Trenutno popularno