autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

BMW M3 karavan postavio izvrsno vrijeme na Nurburgringu

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Iako je zbog svoje mase najsporiji M3, karavan verzija M trojke daleko je od sporog auta. M4 CS je nedavno napravio nevrijeme, dok je touring verzija napravila 15 sekundi sporije vrijeme, što iznosi 7 minuta i 35 sekundi, a to ga postavlja na tron najbržeg karavana na svijetu. Osim brutalnih ubrzanja, M3 touring očito donosi i dobru voznu dinamiku, stoga će budući vlasnici moći uživati u obiteljskim vožnjama, ali i u sportskim manevrima.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …ne priznajem vrijeme, ipak je to karavan trebali su test odraditi sa 2 odrsalih, dvoje djece, i krovnim koferom punim skija i pancerica…

Trenutno popularno