autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Porsche 911 Carrera sport classic pravi je automobil za čisto uživanje u brzini

Marko Rakić

Porsche je nedavno predstavio još jednu verziju aktualnog modela 911 Carrera, a u pitanju je sport classic. Ono što ga čini klasičnim je ručni mjenjač i samo stražnji pogon, dok bi za kompletan ugođaj pravog klasika ipak bio potreban atmosferski umjesto turbo benzinca. Motor je isti kao u modelu turbo S, ali je oslabljen za 100 KS, a razlog je, kako kažu, taj da ručni mjenjač ne može podnijeti toliko snage kao automatski, gdje je vjerojatno riječ o velikom okretnom momentu. Više o automobilu pogledajte u recenziji Mata Watsona s youtube kanala carwow.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
97 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …da ne ispadne da sam teška cjepidlaka pozdravljam realizaciju iako bi i meni bez turba bio ‘top of the pops’…ostaje samo pitanje koliko ima dinosaura poput mene (s novcima još k tome) kojima nisu bitne silne decimale u deklariranim performansama, vrijeme na nurburgringu i ostale debilane kojima je auto industrija samu sebe pokopala…

Trenutno popularno