autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Porsche 911 Carrera sport classic pravi je automobil za čisto uživanje u brzini

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Porsche je nedavno predstavio još jednu verziju aktualnog modela 911 Carrera, a u pitanju je sport classic. Ono što ga čini klasičnim je ručni mjenjač i samo stražnji pogon, dok bi za kompletan ugođaj pravog klasika ipak bio potreban atmosferski umjesto turbo benzinca. Motor je isti kao u modelu turbo S, ali je oslabljen za 100 KS, a razlog je, kako kažu, taj da ručni mjenjač ne može podnijeti toliko snage kao automatski, gdje je vjerojatno riječ o velikom okretnom momentu. Više o automobilu pogledajte u recenziji Mata Watsona s youtube kanala carwow.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …da ne ispadne da sam teška cjepidlaka pozdravljam realizaciju iako bi i meni bez turba bio ‘top of the pops’…ostaje samo pitanje koliko ima dinosaura poput mene (s novcima još k tome) kojima nisu bitne silne decimale u deklariranim performansama, vrijeme na nurburgringu i ostale debilane kojima je auto industrija samu sebe pokopala…

Trenutno popularno