autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Porsche 911 Carrera od početka do danas

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jedan od najpoznatijih automobila na svijetu, Porsche 911 Carrera, dostupan je na tržištu gotovo 60 godina te je simbol sportskog automobila koji može poslužiti i za svakodnevnu vožnju. Ovaj jedinstveni automobil napravljen je u 8 generacija, a trenutno aktualni model nosi oznaku 992. Prvi model, kodne oznake kao i ime cijele serije, predstavljen je 1964. te se prodavao dugih 25 godina. U međuvremenu je predstavljen i 930, 1975. godine, a obojicu ih 1989. godine mijenja mnogo moderniji 964. Redom su onda išli modeli 993, 996, 997, 991 te trenutni 992, koji uživa ogromnu popularnost i na listi je želja mnogih auto entuzijasta.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno