autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Utrka najbržeg električnog Audija i BMW-a

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U videu ubrzanja na video kanalu carwow snage su odmjerili Audi RS e-tron GT (vrlo lako pamtljivo i jednostavno ime, za razliku od primjerice Audi A6, kojeg može zapamtiti tek nekolicina svjetskog stanovništva) i BMW iX M60. Adut iz Ingolstada nešto je snažniji (646 KS naprema 619), ali i lakši za više od 200kg, pa ne čudi što je odnio pobjedu u ovoj prekrasnoj utrci.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …jedina dvojba mi je kojeg pokloniti najgorem neprijatelju a kojeg ne kupiti!…

Trenutno popularno