autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Najgori crash testovi ikada

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kada kupujemo automobil, jedan od segmenata koje vrijedi gledati je sigurnost vozila u sudaru, stoga ne čudi kako se u zadnjih 15-20 godina događa intenzivna utrka među proizvođačima i na tom polju. Velika većina automobila starijeg doba u sudaru se ponaša kao harmonika, ali ne onako kao kod modernih vozila, već kao stara potrošena harmonika, pa nerijetko dolazi do teškog lomljenja A stupa te gužvanja krova, što znači da su putnici na prednjim sjedalima u “gabuli”. Kompilaciju najgorih pogledaj u sljedećem videu koji traje nemalih 40-ak minuta, ali ima zaista zanimljivih primjera kako loše neki automobili izgledaju u sudaru. Stoga, pamet u glavu kad tražite jeftino rabljeno vozilo.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …saxo i ford ranger su se najljepše savili, ocjena za koreograiju… 🙂

Trenutno popularno