autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

(Video) Kako se novi Civic Type R nosi s konkurencijom

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U testu ubrzanja na youtube kanalu Carwow nova Honda Civic Type R pokazala je još jednom kako se, unatoč ručnom mjenjaču, uspijeva nositi s konkurencijom. No, jedna je stvar vidljiva, a to da proizvođači već godinama stagniraju po pitanju snage kod kompaktne klase, jer očito se došlo do nekog maksimuma za 2.0 litrene motore gdje proizvođači mogu dati garanciju. Da, idu takvi motori i preko 500 KS, no to onda dovodi u rizik česte kvarove, a prema tome i čest posjet servisu za besplatan popravak u garantnom roku.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

  …na ps2 sam davno s frendom igrao all madden nešto football nešto…sjećam se da je postojala opcija da ti AI sam odabere postavu, igrače, napad. obranu ti si samo trebao stisnuti x da dodaš kad ti je već igra sama sve namjestila…
  …eto tako i ja osim honde gledam sve ove aute….stisni gas po ravnom i ‘struja’ će ti sve odraditi…drag usporedbe na aerodromskoj pisti bi trebalo zabraniti zakonom!…
  …inače hondilak ima 4,55 m što ga odvodi u neke druge klase ali o tom potom…
  nisam vozio nijedan auto ali nije ni da me neki privlači previše…
  …mogu ja ekipici iz carwow-a predložiti 80tak kilometara zavoja pa nek testiraju i uspoređuju…

  • BMW Marko Rakić Prikaži

   Nažalost ovo je jedino preostalo čemu se potencijalno možemo veseliti, s obzirom da je sve više beskarakternh auta. Doduše, svi kandidati osim Honde su vrlo vrlo slični, sve 2.0 benzinci od po cca 300 KS, pogonom na sva četiri kotača i 150 kompjutera 🙂

Trenutno popularno