autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Novi BMW M3 karavan u akciji

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U BMW-u su zasigurno znali da će interes za karavansku verziju M3-ice biti velik, i tako zaista jest – prvi M karavan u povijesti serije 3 se prodaje jako dobro, a prvi dojmovi su izvanredni. Ustvari, toliko dobri da mnogi govore kako je to najzabavniji karavan, što vjerojatno i jest, budući da su Audi RS6 i Mercecedes E63AMG veća klasa, pa time i nešto manje okretni i s kojim kilogramom viška. Pogledajte kakve su prve vožnje i kako se M3 karavan ponaša u vožnji. Recenzije tek slijede…

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno