autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stiže redizajn BMW-a X5 i X6

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Iznimno uspješni modeli X5 i X6 bit će sutra predstavljeni javnosti u svojoj LCI (life cycle impulse što kod BMW-a znači redizajn) verziji, a već su neke fotografije i viđene, tako da se i otprilike zna kako će izgledati izvana i iznutra. Promjene koje će zahvatiti ova dva modela vrlo su slične kao i kod modela X7, što znači nešto drugačiji branici, svjetlosne grupe te nova motorizacija. Ustvari, to je područje gdje će biti najviše promjena, budući da se kompletno mijenja paleta motora, no ne po pitanju kubika i cilindara, već dolaze potpuno novo razvijeni motori. Kažu u BMW-u, njihovi najsofisticiraniji ikada, a nisu rekli najbolji, jer znaju da je prošlo vrijeme kada su se radili najbolji motori…

Interijer će, naravno, zasjati na najvišem niovu, pa ćete kao i u seriji 7 i X7 imati ogromne ekrane veličine straih sobnih televizora te ambijentalno osvjetljenje koje može poslužiti za osvjetljavanje igrališta. Sve to bit će popraćeno nikad višom cijenom, što će zasigurno privući velik broj kupaca.

Koja je za vas generacija BMW-a X5 bila najbolja i zašto?

Izvor: dailycarcomparison
Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Volvo Votka Prikaži

    Druga generacija mi je bila najlipša, dan danas mi dobro izgleda, nije puno ostarija auto. Prvi mi isto nije bija loš kad je izaša al nekako ga vrime brzo poilo

    • BMW Marko Rakić Prikaži

      Prvu generaciju je vrijeme najviše pojelo u interijeru, budući da je vukao neke stvari iz E38 koji je predstavljen 1994. godine, a njegov je razvoj počeo još 1988. godine. U suštini, prvi X5 vuče stvari iz 80-ih 🙂

Trenutno popularno