autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

BMW M3 karavan uspio pobijediti Audi RS6 u trci ubrzanja

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Poznato je da, sada već desetljećima, ljudi nazivaju Audi RS6 kraljem karavana. Međutim, nešto se promijenilo po tom pitanju, budući da je BMW izdao karavansku verziju M3, koja se pokazala iznimno brzom i s mnogo boljim voznim svojstvima od aktualnog RS6. Naravno, to ne treba čuditi jer je u pitanju znatno manji automobil s podosta manje kilograma na kotačima, puno je okretniji i zabavniji za vožnju, pa iako primjetno manje snage (600 vs 510), uspijeva pobijediti RS6 u više načina utrke ubrzanja. Postoji i Mercedes E63 AMG karavan koji je brži od oba navedena automobila, no ova usporedba napravljena je da se vidi može li auto iz niže klase pobijediti onog iz više. Ako ćemo biti iskreni do kraja, nitko neće kupiti ovakav tip auta jer traži ugodan obiteljski auto s puno mjesta, već izraziti auto fanatik (s dubljim džepom) koji želi spojiti brutalne performanse s praktičnošću.

O tome koliko je dobar novi M3 karavan dovoljno govori i to što ga nije s RS6 usporedio samo Mat Watson u videu iznad, već i Joe Achiles, vlasnik istoimenog youtube kanala koji se bavi detaljnim recenziranjem vozila. On je napravio zanimljivu usporedbu ova dva modela, odnosno je li bolja kupnja novi M3 ili rabljeni RS6.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno