autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vrijedi li Ferrari Purosangue pola milijuna eura?

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Odgovor na to pitanje pokušala je dati ekipa iz Top Geara testiravši ga u svakakvim uvjetima, pa čak i snježnim. Purosangue se pokazao izvrsnim u vožnji, vrlo agilnim za svojih nemalih 2200kg mase te prekrasnog prepoznatljivog Ferrari zvuka, no je li to dovoljno da opravda cijenu od gotovo pola milijuna eura?

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Skoda Frantic Prikaži

  Tko vrijedi, leti
  Tko leti, vrijedi
  Tko ne leti, ne vrijedi
  Prosto 😁

  • BMW Marko Rakić Prikaži

   Haha tako nekako druže Frantic. Grabit će se ljudi za njih, sigurno, ima dosta ovih s viška love. Valjda neće bit problema s automatskim mjenjačem kao na 812-ici jer dijele getribu i motor, tako da je sve isto.

 2. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

  …nisam siguran da su ga testirali u pravim uvjetima hehe, možda bolje da su ga po pješčanim dinama testirali…

Trenutno popularno