autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Sve generacije M3 u lovu na najbrže vrijeme

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Priča o M modelima započela je 80-ih godina prošlog stoljeća upravo s modelom iz naslova, M3. Aktualna verzija najpopularnijeg svjetskog desetljeća bila je E30, trenutno najtraženiji i za par godina vjerojatno najskuplji M3. Bez obzira što je na ovoj utrci bio uvjerljivo zadnji, njegov bezvremenski dizajn i vozne karakteristike su ono što ga čini veoma poželjnim. Naravno, neće biti teško pogoditi koji je model najbrži, no zanimljivo je popratiti u što se M3 razvio kroz zadnja 4 desetljeća.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …e46…kratko i jasno…

Trenutno popularno