autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Najbolje automobilske reklame

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ako ste ljubitelj automobila, onda zasigurno imate nekoliko omiljenih reklama u kojima sami proizvođači znaju biti veoma kreativni. U dva videa ispod pogledajte, ili se možda podsjetite na neke legendarne i smiješne reklame.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Skoda Frantic Prikaži

  Sjećam se da sam oplakao na jednu reklamu, ne znam za šta je (za koga je).
  Uglavnom, nešto u fazonu, na kraju lik sa pištoljem treba da pričvrsti gumu sa središnjom maticom, i kako je uhvatio pištoljem maticu nije pritegao gumu već se auto okrenuo oko svoje ose. 😁
  Tako nekako, jbga, možda sam nešto profulao, ali znam da sam se pošteno nasmijao.
  Tražio sam tu reklamu, ali bezuspješno. 🤔

 2. Volvo Votka Prikaži

  Meni je najbolja ona kad mali dođe u Porsche salon i kaže da će vratit po auto kad odraste.
  Ima masu tih dobrih reklama, ko bi se i sitija svih

Trenutno popularno