autopuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Kako se Tesla ne snalazi na snijegu

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Teslin FSD (full safe driving) beta sustav je koji potpuno sam upravlja automobilom i dovozi vas na željeno mjesto. Ipak, ako je cesta prekrivena snijegom i ledom, onda će vas vjerojatno odvesti do prvog pločnika negoli odredišta. Naime, sustav nije dobro balansiran za navedeno vrijeme, pa često traži asistenciju vozača, kreće se prebrzo, naglo koči pa proklizuje te još mnogo drugih nepoželjnih radnji. Kako to u praksi izgleda, pogledajte u videu ispod.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
122 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Alfa Romeo limitmaker1 Prikaži

    …onog trenutka kada auto bude mene vozio nadam se da ću imati pištolj negdje u blizini da se upucam…

Trenutno popularno